Robomaaier, Uw Premium Robomow Verdeler

U krijgt van ons professioneel advies op maat van uw gazon na afspraak in onze demo tuin of bij u ter plaatse.

In onze demo tuin

In onze demo tuin demonstreren wij het gebruiksgemak van de robomow zodat u dit onmiddellijk kan ervaren. Breng zeker foto’s of een schets van uw tuin mee.

Bij u ter plaatse

Na afspraak komen wij uw tuin bekijken om zo het correcte toestel voor te stellen. Dit alles geheel vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.

Doe het zelf installatie

Wij overlopen samen met u alle stappen die beschreven staan in de handleiding. Indien nodig kan u alsnog opteren om de installatie door ons te laten uitvoeren.

Installatie door ons

Wij doen de installatie. Na ongeveer 2 tot 4 uur installeren (afhankelijk van de oppervlakte), testen we samen de installatie en overlopen we de instellingen.

Robomow Service & Onderhoud

Professionele Installatie Service

Als Robomow Installatie Partner helpen wij u graag met de installatie

 • Wij leggen de begrenzingsdraad langs de rand van uw gazon en bakenen de gebieden af waar de robotmaaier niet mag komen.
 • Wij installeren het basisstation en controlepaneel op de best gekozen plaats.
 • Wij doorlopen stap voor stap de volledige installatiecyclus.
 • Tot slot stellen wij samen met u de Robomow in volgens uw wensen en overlopen we de werking van de robotmaaier.

Gemeenten waar wij reeds een robotmaaier hebben geïnstalleerd

Robomow Hello

De nieuwe premium robotmaaiers voor 2016

Nieuw! 3 jaar garantie

robomow rc model - Info banner
RC Model
Gazongrootte 0 tot 1200m²
Vanaf 1.299 Euro
robomow rc model - Info banner
RS Model
Gazongrootte 1500m² tot 3500m²
Vanaf 2.249 Euro
Robomow mobile app

De voordelen van Robomow

 • Sterker

  Een sterker maaisysteem dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten zijn ontworpen. De Robomow heeft extra krachtige motoren met grote vlijmscherpe messen en is geschikt voor elk terrein. Gebruik de turbo maai functie voor de eerste  maaibeurt van het seizoen, zelfs als het gras hoog staat.

 • Randmaaien

  De Robomow heeft een unieke randmaaimodus en messen die buiten de wielen maaien wat voor perfect gemaaide randen zorgt. Deze unieke randmodus is geschikt voor elk gazon in iedere vorm.

 • Meerdere Zones

  De Robomow rijdt automatisch naar verschillende zones in uw tuin (via het terras of grasstrook) en keert na het maaien van die zone ook weer terug naar zijn basisstation.

 • Sneller

  Robomow maait een gazon sneller dan andere robotmaaiers die voor gelijke gazonoppervlakten zijn ontworpen. Met een maaibreedte van 28 cm (RC modellen) of 56 cm (RS modellen) heeft de Robomow minder maaiuren nodig dan zijn concurrenten.

 • Makkelijk

  De Robomow is eenvoudig in gebruik. U heeft meerder installatiemogelijkheden en volledige controle via uw smartphone. U kan de installatie zelf of door Robomaaier laten uitvoeren.

 • Gratis Robomow App

  Stel uw Robomow snel en gemakkelijk in via de Robomow App. U krijgt vanzelf meldingen en u kunt andere informatie uitlezen zoals de werktijd. Bedien uw Robomow via de afstandsbediening.